0899 933 623 WWW. РЕМОНТИ-СОФИЯ.COM   -   0899 933 623

  • 1 ТАВАНИ И ОБЛИЦОВКИ
    Окачени тавани, скрито осветление, облицовки на стени
  • 4 БАНИ
    Цялостен ремонт на бани, тоалетни и санитарни помещения
  • 5 НАСТИЛКИ
    Ламиниран и дървен паркет, дюшаме, фаянсови настилки и настилки от естествен камък
 

Промоции

 

 

Галерии

Ламиниран паркет

 
Гипсокартон
 
Ремонт на баня
 
Външни мазилки - ремонти в София на ниски цени

ВЬНШНИ МАЗИЛКИ

МИНЕРАЛНИ МАЗИЛКИ

Минералните (благородни) мазилки се произвеждат и доставят като готова за работа смес и се състоят от вар и/или цимент, минерални добавки (адитиви). Те се предлагат на пазара в сухо прахообразно състояние и при добавяне на вода придобиват готова за работа консистенция. Минералните мазилки, които са подходящи за топлоизолационни системи се състоят или от тънкослойни благородни мазилки или от дебелослойни благородни драскани мазилки.

Тънкослойни минерални мазилки

Тънкослойните благородни мазилки се доставят в големини от 0,5 до максимално 6 мм. и придобиват тяхната характерна повърхност посредством триене, структуриране или степване с помощта на подходящи инструменти. При този тип мазилки, образуването на микропукнатини принципно не може да бъде изключено.

Оцветени минерални мазилки

При оцветените минерални мазилки, в следствие на различни водопопивания и/или температура на основата, би могло да се появят разлики в тона или гладкостта на цвета. Също така и промяна в условията на работа по време на нанасяне на мазилката и нейното изсъхване може да доведе промяна в тона на цвета и. Тук трябва да се прави разлика между образуване на петна, изсоляване на калциев карбонат и промяна в тона на цвета. Последният вид не представлява функционално нарушение и може да бъде неутрализирано посредством изравняващо боядисване.

Драскани минерални мазилки

Особено място сред благородните мазилки заемат благородните драскани мазилки. Няма друга мазилка, която да образува такава отворена и естествена повърхност, която се постига посредством драскане на повърхността на мазилката (откъдето идва и нейното име). Особено красиви ефекти и „живи“ повърхности (в зависимост от слънчевото огряване и геометрия на сградата) могат да бъдат постигнати посредством добавяне на цветни фракции и слюда в мазилкА

Устойчива на атмосферни влияния, водоотблъскваща, паропропусклива мазилка за външно и вътрешно приложение, със слабо задържане на замърсявания, негорима, лесна за обработка

ПОЛИМЕРНА МАЗИЛКА

Полимерната мазилка е най – евтин вариант от мазилките. Пастообразна, тънкослойна мазилка като крайно покритие на база изкуствени смоли, с драскана или влачена структура, за вътрешно и външно приложение, за ръчна или машинна обработка. Популярен с богато цветово разнообразие.

Свойства

Устойчива на атмосферни условия, силно водоотблъскваща, паропропусклива, може да се мие, позволява брилянтно оцветяване. Притежава висока устойчивост на механични въздействия. Лесна е за обработка.

Приложение

Като защитен покривен слой, едновременно с постигане на естетическо оформление на фасади и вътрешни стени върху минерални мазилки и шпакловъчни маси; върху бетон; за обработване на органично свързани шпакловъчни маси и мазилки.

СИЛИКАТНИ МАЗИЛКИ

Силикатните мазилки често биват присъединявани към минералните мазилки, тъй като имат сравнително добри дифузионни свойства, висок афинитет към минерални основи и въз основа на своя състав притежават определен „минерален“ характер.

Свойства

Минерална, устойчива на атмосферни влияния, силно водоотблъскваща, с минимална склонност към замърсяване, с висока степен на паропропускливост, негорима.

Приложение

Като защитно покритие и за постигане на естетическо оформяне на фасади и вътрешни повърхности върху стари и нови минерални мазилки и шпакловки; върху бетон, при възстановяване на паметници на културата, при реновиране и като крайно покритие при Баумит Топлоизолационни системи open Климафасада, EPS, Минерал, Корк както и саниращи мазилки.

СИЛИКОНОВИ МАЗИЛКИ

 

Свойства

Тя е известна със своята много добра паропропускливост, както и еластични и антистатични свойства, миеща се с минимална склонност към замърсяване, универсално приложима, лесна за преработка. Съхне от вътре – навън, като предотвратява задържането на влага в стените. Силиконовата мазилка е устойчива на атмосферни влияния и силно водоотблъскваща.

Приложение

Като защитно покритие и за постигане на естетическо оформяне на фасади и вътрешни повърхности върху стари и нови минерални мазилки и шпакловки, върху бетон, за обработване на органично свързани шпакловъчни маси и мазилки, като крайно покритие при Баумит Интегрирани топлоизолационни системи EPS, Минерал и Корк, както и върху саниращи мазилки.

 

 

 
 
 
 

Copyright 2012 - 2023 - design § оптимизация от SmartCode.bg